Raparperipiirakka

 



Nyt on raparperin aika, eilen tein raparperimehua ja tänään piirakkaa 😋


Pohja
4 dl vehnäjauhot
1/2 dl sokeria
1 tl leivijauhe
1 tl vaniljasokeria
200 g voi 
2 munaa
Sekoita voisula ja munat kuiviin aineksiin
Ota taikinaa 1/4 sivuun jos haluat nökäreitä laittaa piirakan päälle ennen n uuniin laittoa. 
Painele pohja voidellun piirakkavuuan pohjalle ja sivuille. 

Levitä noin 3-4 dl pilkottua raparperia

Täyte 2 kananmunaa, kermaviili, 1 dl sokeria, 1 tl vanilijasokeria sekaisin. Levitä rapanperien päälle
Lopuksi taikina nökäreitä päälle. 

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia 

Nams

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taatelikakku

Fondue

Sekalaisia kuvia 😊