Pekoni pasta ja viinisuositus
Tänään syötiin herkullista pekonipastaa 😋
Tarkikkeet 300 g pastaa /spagettia
Pkt pekonia
1 sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
2 dl ruokakermaa
150 g parmesaania
Pippuria ja suolaa
Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Paista pekonit ja sipulit teflon kattilassa tai pannulla. Lisää joukkoon kerma ja 1 dl pastan keitinvettä, parmesaani, kun pastat kypsiä valuta ne. Sammuta pekonikermapannun levy ja lisää sinne pari kananmunaa. Lisää pastat ja suolaa pippuria ja tarkista maku 😊
Plus viinisuoritus
Campoliete valpolicella ripasso
Todella hyvää italialaista punaviiniä. Täyteläistä maukasta, sopii hyvin pastan, pitsan, pihvin kera. Hieman jopa savuinen tuoksu, täyteläinen ja pehmeä.
Kommentit
Lähetä kommentti