Pekoni pasta ja viinisuositus

 Tänään syötiin herkullista pekonipastaa 😋

Tarkikkeet 300 g pastaa /spagettia

Pkt pekonia

1 sipuli 

2-3 valkosipulin kynttä

2 dl ruokakermaa

150 g parmesaania

Pippuria ja suolaa

Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Paista pekonit ja sipulit teflon kattilassa tai pannulla. Lisää joukkoon kerma ja 1 dl pastan keitinvettä, parmesaani, kun pastat kypsiä valuta ne. Sammuta pekonikermapannun levy ja lisää sinne pari kananmunaa. Lisää pastat ja suolaa pippuria ja tarkista maku 😊




Plus viinisuoritus

Campoliete valpolicella ripasso
Todella hyvää italialaista punaviiniä. Täyteläistä maukasta, sopii hyvin pastan, pitsan, pihvin kera. Hieman jopa savuinen tuoksu, täyteläinen ja pehmeä. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taatelikakku

Sekalaisia kuvia 😊

Fondue