Rapanperimehu

 

 
Rapanperimehu
Ainekset
4 isoa rapanperin vartta 
3 litraa vettä 
1 dl sokeria
1 rkl puolukoita

Huuhtele ja pilko rapanperit, älä kuori. Keitä vedessä noin 10 minuuttia ja lisää sokeri, sen jälkeen anna kiehua vielä hetki että sokeri sulaa. Laota kansi päälle ja anna olla huoneenlämmössä tunti. Siivilöi ja pullota pulloihin. Säilytä kylmässä. Säilyy noin 5 päivää hyvänä. Voi myös pakastaa 😊
Namnam herkkua

Sekaan voi lisätä myös esim mansikoita, mustikoita yms. Puokukat oli tuomassa pinkkiä väriä 😊



Kommentit

  1. Onko rapanperi jotain murretta, en ole koskaan kuullut...? Kiva sana kuitenkin. Muualla puhutaan rapaRperista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho ajatuksissani olen kirjoittanut väärin 😁😁Joo raparperi 👍

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taatelikakku

Sekalaisia kuvia 😊