Lihaa ja perunaa, sinappinen possukastike

 



Meidän tämänpäivän ruoka, lisänä salaattia. 

Tarvikkeet:

Perunoita

400 g possun suikalelihaa, 1 sipuli, 2 valkosipulinkynttä, 2 dl ruokakermaa, 2-4 dl vettä, lihaliemikuutio, 1-2 rkl sinappia, pippuria, paprikajauhetta, timjamia tai persiljaa, suolaa. Vehnäjauhoja suurustukseen. 

Anna possujen olla puoli tuntia huoneenlämmössä. Pese perunat ja laita kiehumaan suolattuun veteen. 

Paista possut kuumalla pannulla öljyssä, lisää sipulit ja ruskista. Lisää sinappi, lihaliemikuutio, vesi ja mausteet. Anna kiehua rauhakseen puoli tuntia. Lisää kerma ja suurusta kastike veteen sekoitetulla 1 rkl vehnäjauhoja. Anna kiehua  hetken aikaa ja maistele. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taatelikakku

Sekalaisia kuvia 😊

Fondue