Kolmen kerroksen suklaa juustokakku
POHJA
175 g
Digestivekeksejä
50 g
voita
TÄYTTEET
4 ½
liivatetta
6 dl
Kuohukermaa
125 g
tummaa suklaata
125 g
maitosuklaata
125 g
valkosuklaata
3 rasiaa, 200 g rasiaa
vanilja tuorejuustoa
1 - 2 rkl
kahvia
2 rkl maitoa
KORISTELUUN
50 g
tummaa suklaata ja valkosuklaata
OHJE
Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksimuruun. Levitä seos vuoan pohjalle.
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
Vaahdota kerma. Sulata tumma suklaa, maito- ja valkosuklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa.
Sekoita tumma suklaa yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Kuumenna 1 rkl kahvia kiehuvaksi ja sulata 1 1/2 liivatetta siihen. Sekoita suklaa-tuorejuustoseokseen. Nostele lopuksi joukkoon 1/3 kermavaahdosta. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun teet maitosuklaatäytteen.
Valmista maitosuklaatäyte samaan tapaan kuin edellinen täyte. Sekoita liivatteet kiehuvan kuumaan kahviin tai maitoon. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta vuoka taas pakastimeen hetkeksi.
Valmista vielä valkosuklaatäyte samaan tapaan. Sulata liivatteet maitoon. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai pientä palettilastaa apuna.
Koristelu: Sulata suklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä leivinpaperille ohueksi levyksi. Marmoroi valuttamalla toista suklaata ohuena raitana pinnalle ja sekoittamalla hiukan hammastikulla tai veitsenkärjellä. Anna jähmettyä jääkaapissa, leikkaa kolmioiksi. Koristele kakku suklaakolmioilla
Kommentit
Lähetä kommentti