Kolmen kerroksen suklaa juustokakku



POHJA

175 g

Digestivekeksejä

50 g

voita

TÄYTTEET

4 ½

liivatetta

6 dl

Kuohukermaa

125 g

tummaa suklaata

125 g

maitosuklaata

125 g

valkosuklaata

3 rasiaa, 200 g rasiaa

 vanilja tuorejuustoa

1 - 2 rkl

kahvia

2 rkl maitoa

KORISTELUUN

50 g

tummaa suklaata ja valkosuklaata

OHJE

Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksimuruun. Levitä seos vuoan pohjalle.

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.

Vaahdota kerma. Sulata tumma suklaa, maito- ja valkosuklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa.

Sekoita tumma suklaa yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Kuumenna 1 rkl kahvia kiehuvaksi ja sulata 1 1/2 liivatetta siihen. Sekoita suklaa-tuorejuustoseokseen. Nostele lopuksi joukkoon 1/3 kermavaahdosta. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun teet maitosuklaatäytteen.

Valmista maitosuklaatäyte samaan tapaan kuin edellinen täyte. Sekoita liivatteet kiehuvan kuumaan kahviin tai maitoon. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta vuoka taas pakastimeen hetkeksi.

Valmista vielä valkosuklaatäyte samaan tapaan. Sulata liivatteet maitoon. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai pientä palettilastaa apuna. 

Koristelu: Sulata suklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä leivinpaperille ohueksi levyksi. Marmoroi valuttamalla toista suklaata ohuena raitana pinnalle ja sekoittamalla hiukan hammastikulla tai veitsenkärjellä. Anna jähmettyä jääkaapissa, leikkaa kolmioiksi. Koristele kakku suklaakolmioilla

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taatelikakku

Fondue

Sekalaisia kuvia 😊